Усі нарізали – і можна подавати: найшвидший рецепт вітамінного салату

Джерело: telegraf.com.ua

Захочете насолоджуватися все літо

Що може бути простіше та смачніше, ніж смачний та легкий салат. Ця страва готується просто: нарізав усі інгредієнти і можна подавати до столу. Плюс різних салатів у тому, що можна “грати” з продуктами та в результаті отримувати різноманітні смаки.

Сьогодні ми поділимося рецептом найпростішого, але водночас вітамінного салату з молодої капусти. Хто б міг подумати, що з простих інгредієнтів за лічені хвилини вийде така смакота. Shuba радить використовувати якнайбільше овочів — у цьому випадку страва вийде малокалорійною, але дуже корисною і подарує справжній весняний настрій.

Як приготувати салат з молодої капусти

Інгредієнти на 2 порції:

  • капуста молода — 1 шт.;
  • огірок свіжий — 1 шт.;
  • редиска — 4 шт.;
  • кріп, пучок — 1 шт.;
  • сіль, чорний перець, олія оливкова Extra Virgin — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно миємо та сушимо всі інгредієнти.
  2. З молодої капусти знімаємо верхнє листя і дрібно шаткуємо. Кріп подрібнюємо ножем, а огірки та редис нарізаємо тонкими кружальцями.
  3. Підготовлені інгредієнти змішуємо у глибокій мисці. Солимо, перчимо, заправляємо оливковою олією і ретельно перемішуємо.

Готовий салат подаємо з улюбленими котлетками. Смачного.