“**єсос” Клопотенко образився на “Заборону” і написав гнівний пост

Скандал навколо нібито фейкової переписки шеф-кухаря Євгена Клопотенка із “Забороною”.

Образа чи фейк: гучний конфлікт

Шеф-кухар Євген Клопотенко опублікував скріншот переписки, в якій, за його словами, редактори видання “Заборона” допустили образливе висловлювання на його адресу. На знімку співрозмовники назвали Клопотенка лайливим словом. Утім, в редакції заявили, що подібна перепiska є фейком.

Суперечливі деталі інциденту

Згідно зі скріншотом, спочатку редактори “Заборони” звернулися до шеф-кухаря з пропозицією записати з ним подкаст. Однак на опублікованому знімку видно, що під час внутрішньої дискусії один із працівників видання вжив образливе слівце на адресу Клопотенка.

“Шановні твіттеряни, на зв’язку з вами, згідно з версією редакторів незалежного медіа “Заборона”, **єсос. І ось що мені цікаво: якщо я вам такий неприємний, на**я ви мені пишете?” – прокоментував ситуацію обурений Клопотенко.

Реакція “Заборони”: запевнення у фейковості

Редакція “Заборони” відреагувала на гучний інцидент, назвавши опублікований скріншот фейковим. Водночас у ЗМІ висловили жаль, що “під атаку потрапив саме Євген Клопотенко”, залишаючи простір для здогадок: чи була ця ситуація жартом, чи справді мав місце витік образливої переписки.

Таким чином, суперечка між відомим шеф-кухарем та популярним виданням породила чималий розголос і ставить під сумнів етику діалогу між ЗМІ та публічними особами. Правда ж, як зазвичай, залишається десь посередині.