Відомий український ресторатор здивував новим оригінальним рецептом відомої страви
Джерело: pb-news.info
Відомий український ресторатор Євген Клопотенко здивував своїх шанувальників новим оригінальним рецептом відомої страви.
Знаний український шеф-кухар пропонує додати до вареної картоплі … корицю!
“Додайте корицю в картоплю. По-перше, це смачно. По-друге, пробувати нове, воно, знаєте, прикольно. Розвиває”, – радить пан Євген на своїй сторінці в Інстаграм.
Рецепт страви від зіркового шефа виглядає так:
700 г картоплі почистити і відварити 15-20 хв. Злити воду, обсмажити картоплю на вершковому маслі до золотої скоринки і додати корицю та посолити.
“Відчуйте, як ваш світ і межі сприйняття розширюються. Цьом”, – підсумував рецептурну новинку Євген Клопотенко.
Підписними Інстаграм-сторінки ресторатора радо відгукнулися на його кулінарну пропозицію.
“Я куштувала, це дуже смачно!”, “Кориця лише у нас асоціюється з десертом. У багатьох кухнях її додають до основних страв. До м’яса та морепродуктів. Зокрема дуже смачно восьминіг з корицею”. “Додаю корицю і мускатний горіх до курячої печінки, з апельсином – це такий кайф”, “Їсти тільки по четвергам – грошова картопля”, – пишуть вони.