Відомий шеф-кухар розповів як “готувати динозавра”
Джерело: pb-news.info
Відомий український ресторатор і шеф-кухар Євген Клопотенко розповів як “готувати динозавра”.
Основний інгредієнт цієї страви – курячі гомілки. Автор рецепту не розповів, що надихнуло його саме та назвати цю страву, але, як то кажуть “із пісні слів не викинеш”.
Отож – готуємо динозавра.
Зберігайте рецепт:
- 1,1 кг гомілок
- 1 банка томатів пелаті
- 1 цибулина, 3 зубчики часнику
- 150 г шпинату
- Олія і вершкове масло
- Сіль і 1 лимон
- 30 г каперсів
Гомілки обсмажуємо на пательні з невеликою кількістю олії до золотавого кольору і перекладаємо у форму для запікання.
На цій же пательні смажимо дрібно нарізану цибулю і часник та додаємо томати пелаті, каперси і трохи тушкуємо.
Заливаємо гомілки соусом і ставимо тушкуватись у духовку на 180 градусів, 35 хвилин
За 10 хвилин до приготування гомілок припускаємо на пательні шпинат з вершковим маслом і соком лимону та викладаємо рівномірно на курку.