Просто, але неймовірно смачно: так молоду картоплю ви ще не готували

Ароматна страва для вечері

Ця картопля неймовірно смачна і легка у приготуванні. Подавати її можна як для вечері, так і на святковий стіл. Раніше ми розповідали, як приготувати молоду картоплю з часником, а тепер ділимося рецептом з беконом.

Ця страва дуже ситна і неймовірно смачна. Рецептом поділилися на “Школа Життя”.

Інгредієнти:

  • 2 кг молодої картоплі;
  • 1 головка часнику;
  • сіль, чорний перець, спеції та зелень;
  • 40 мл соняшникової олії;
  • 400 г бекону.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю ретельно промиваємо. Проколюємо її у кількох місцях виделкою.
  2. Часник видавлюємо у глибоку тарілку, додаємо сіль, чорний перець, зелень і перемішуємо. Поливаємо невеликою кількістю олії.
  3. Цю суміш додаємо до картоплі. Добре перемішуємо і викладаємо на деко, застелене пергаментом.
  4. Нарізаємо тонкими смужками бекон і викладаємо на картоплю.. Ставимо у духовку на 40 хвилин і випікаємо при температурі 200 градусів.
  5. Посипаємо картоплю зеленню і подаємо на стіл. Можна також посипати пармезаном за бажанням.