Найкращий спосіб нагодувати всю сім’ю — курячі грудки: готуються просто, з’їдаються за секунди
Таке ніжне м’ясо, що можна навіть не жувати
Щоправда, іноді буває, що не хочеться довго стояти біля плити? У цьому випадку ситно і швидко зможуть нагодувати всю сім’ю курячі грудки.
Рецептів їх приготування кулінари вигадали неймовірну безліч. Проте “Ідеї для сніданку та вечері” діляться особливим – у часниковому маринаді. Саме такий варіант вечері близьким сподобається найбільше: м’ясо вийде ніжним, соковитим та пікантним.
Як приготувати курячі грудки в часниковому маринаді
Інгредієнти:
- філе куряче — 500 г;
- твердий сир – 200 г;
- помідори – 2 шт.;
- йогурт натуральний – 50 г;
- часник — 3 — 4 шт.;
- соєвий соус — 50 мл;
- петрушка та інша зелень — до свого смаку;
- приправи для м’яса та сіль – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для приготування маринаду змішуємо соєвий соус із подрібненою петрушкою та пропущеним через прес часником. Відправляємо м’ясо на 30-40 хвилин у цей маринад.
- Поки маринується м’ясо, нарізаємо скибочками твердий сир, а помідори часточками. Йогурт змішуємо з невеликою кількістю пропущеного через прес часником.
- Дістаємо з маринаду філе, кожен шматочок трохи надрізаємо 2 — 3 рази та викладаємо всередину сир і помідори. М’ясо змащуємо йогуртово-часниковою сумішшю.
- Викладаємо підготовлене філе на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Поки м’ясо запікається, можна приготувати простий і ситний салат. Вийде фантастична вечеря.