Квас Опілля йде в новий сезон у новому форматі

Сезон-2024 – це сезон новинок Опілля. Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас.

Квас Опілля – це продукт живого бродіння. Зроблений за традиційною українською рецептурою з виключно натуральних вітчизняних складників, цей якісний, смачний та корисний напій потребує і найкращої упаковки.

Пряма мова

«Алюмінієва банка – саме та тара, яка максимально зберігає смак і якість нашого справжнього квасу. А ще вона – дуже зручна споживачеві», – підкреслюють броварі «Опілля».

Квас тамує спрагу

Втамувати спрагу тут і зараз банковим квасом – найзручніше. Це можна робити в буквальному розумінні на ходу. Непрозора алюмінієва банка краще за пластикову пляшку береже вміст від сонця та додаткового повітря і тим самим турботливіше піклується про свіжість і смак справжнього квасу «Опілля». А ще банка довше за іншу тару зберігає холод і повільніше нагрівається, тому задоволення від прохолоди напою робить тривалішим. Легкість і компактність банки дозволяє тернопільській пивоварні оперативно поповнювати запаси в крамницях України, аби квасу «Опілля» вистачило всім шанувальникам традиційного вітчизняного напою.

Джерело