“Бойове Братерство” об’єдналось з адвокатами заради справедливості

БОРЕМОСЬ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ: МЕМОРАНДУМ «БОЙОВОГО БРАТЕРСТВА»

Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання “Бойове Братерство України” підписало меморандум про співпрацю з адвокатським об’єднанням “Роман Гайдай та Партнери”. Метою цього партнерства є спільна діяльність у рамках проєкту “Утвердження справедливості”.

Безоплатна правова допомога для членів “Бойового Братерства”

Згідно з меморандумом, адвокатське об’єднання надаватиме доступну та якісну безоплатну правову допомогу членам громадської спілки “ВВЦО “Бойове Братерство України”, а також малозабезпеченим особам і тим, хто постраждав внаслідок війни.

Підписанти меморандуму

Меморандум про співпрацю підписали Голова “Бойового Братерства України” Леонід Климчук та керівник адвокатського об’єднання Роман Гайдай. Також на зустрічі був присутній офіцер проєкту “Утвердження справедливості” Сергій Климчук.

Майбутні плани партнерів

Як зазначив Сергій Климчук, надалі партнери планують проводити зібрання для обговорення нагальних питань, зокрема, щодо захисту прав родин військовослужбовців та забезпечення їх пільгами.

Спільна боротьба за справедливість

Підписання меморандуму між “Бойовим Братерством України” та адвокатським об’єднанням “Роман Гайдай та Партнери” стало важливим кроком у напрямку утвердження справедливості та захисту прав учасників бойових дій і їхніх сімей. Спільними зусиллями партнери працюватимуть задля перемоги України.