Бойова медикиня з Норвегії одружилася з українським морпіхом

В Україні одружилися український військовий морської піхоти та медична працівниця з Норвегії. За повідомленням Військово-Морських Сил України, норвежка Сандра, яка служить у лавах Збройних Сил України від початку російської агресії проти України, узяла шлюб з командиром роти з позивним “Джабарі”.

У романтичному союзі

“32-річний український військовослужбовець 505-го окремого батальйону морської піхоти та 37-річна бойова медикиня познайомилися на передовій під час запеклих боїв. “Джабарі” зробив пропозицію Сандрі ще торік, проте пара зіграла весілля лише наприкінці квітня. Церемонія відбулася у вузькому колі бойових товаришів”, – йдеться у повідомленні.

Військово-Морські Сили ЗСУ опублікували зворушливе відео, на якому присутній статний чоловік у військовій формі та довговолоса білявка у весільній сукні. Український морпіх ніжно підіймає на руки свою “половинку”, з якою одружився 24 квітня. На світлинах закохані поруч з танками, на тлі прапорів двох держав – України та Норвегії.

Кохання всупереч війні

“Місія завжди на першому місці, але тепер ми маємо відсвяткувати з тими ж людьми, з якими воювали пліч-о-пліч, долали мінні поля та кулі. Життя й справді дивовижне… Ми зустрілися в лісі, на передовій. Були жорстокі бої. Постійні атаки, безперервні операції. Ми тоді жили й постійно воювали на передовій”, – розповідає Сандра.

Свідками одруження стали командир вогневої підтримки, побратим, який проводжав жінку до нареченого, головний медик, якого Сандра знає від початку війни, друзі з інших рот, батальйонів та бригад.

“Моя сім’я на цьому відео. Одруження з коханим мого життя посеред війни. Боже, я так люблю цих людей… І свого чоловіка, свою команду, у війні та мирі. Назавжди”, – наголошує норвежка.