Відома синоптикиня повідомила, коли в Україну повернеться сильна спека

Джерело: pb-news.info

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що в Україну повернеться сильна спека. За попередніми прогнозами це буде через тиждень, орієнтовно з 13-14 серпня.

“Температура повітря може досягати +32+37 градусів, подекуди вище. Тут на прогностичній карті на 15-те серпня навіть з’явилися +40 градусів. Послаблення спеки, за попередніми знову ж прогнозами, з 19-го серпня. Ще раз наголошую – прогноз орієнтовний, завчасність завелика, проте хай прогноз не справдиться, але підготуватися і подумати ніколи не завадить”, – йдеться в її дописі в Фейсбуці.

Щодо прогнозу погоди на сьогодні, 5 серпня, то синоптикиня розповіла, що в понеділок дощі, подекуди з грозами, пройдуть на південному сході, сході України та в західних областях. На решті нашої території буде суха погода.

“5-го серпня температура повітря очікується комфортною, протягом дня +24+29 градусів, на півдні місцями до +30 градусів, у західних областях повітря буде завтра найсвіжішим, не вище +20+25 градусів. У Києві 5-го серпня передбачається суха погода з денною температурою повітря близько +25 градусів. На прийдешньому тижні температура повітря в Україні підвищиться, але в межах градусів літніх, прийнятних”.