Відомий шеф-кухар розповів як “готувати динозавра”

Джерело: pb-news.info

Відомий український ресторатор і шеф-кухар Євген Клопотенко розповів як “готувати динозавра”.

Основний інгредієнт цієї страви – курячі гомілки. Автор рецепту не розповів, що надихнуло його саме та назвати цю страву, але, як то кажуть “із пісні слів не викинеш”.

Отож – готуємо динозавра.

Зберігайте рецепт:

  • 1,1 кг гомілок
  • 1 банка томатів пелаті
  • 1 цибулина, 3 зубчики часнику
  • 150 г шпинату
  • Олія і вершкове масло
  • Сіль і 1 лимон
  • 30 г каперсів

Гомілки обсмажуємо на пательні з невеликою кількістю олії до золотавого кольору і перекладаємо у форму для запікання.

На цій же пательні смажимо дрібно нарізану цибулю і часник та додаємо томати пелаті, каперси і трохи тушкуємо.

Заливаємо гомілки соусом і ставимо тушкуватись у духовку на 180 градусів, 35 хвилин

За 10 хвилин до приготування гомілок припускаємо на пательні шпинат з вершковим маслом і соком лимону та викладаємо рівномірно на курку.