Український військовий застрелив нападника на румунському кордоні

Джерело: pb-news.info

На українсько-румунському кордоні стався трагічний інцидент за участю військовослужбовця Державної прикордонної служби України (ДПСУ) та двох озброєних нападників.

За інформацією ДПСУ, двоє чоловіків атакували прикордонника, використовуючи сльозогінний балончик та мачете. Ситуація швидко ескалувала, змусивши військовослужбовця вдатися до крайніх заходів самозахисту.

Перебіг подій та наслідки

Спочатку прикордонник намагався запобігти конфлікту, зробивши попереджувальні постріли. Однак, коли ці дії не зупинили нападників, він був змушений застосувати зброю для захисту свого життя.

Внаслідок стрілянини один з нападників отримав поранення, а інший загинув на місці. Цей інцидент підкреслює небезпеку, з якою щодня стикаються прикордонники, виконуючи свій обов’язок із захисту державного кордону.

Офіційна реакція

Державне бюро розслідувань (ДБР) розпочало офіційне розслідування цього інциденту. Представники Державної прикордонної служби України підтвердили факт нападу та застосування зброї прикордонником.

Очікується, що розслідування встановить усі обставини події та визначить правомірність дій військовослужбовця в даній ситуації.