Викрито цілу мережу борделів у Львові

Джерело: pb-news.info

Правоохоронці викрили масштабну мережу борделів, що діяла на території Львівської області. Операція розкрила злочинну діяльність, яка тривалий час залишалася в тіні та приносила багатомільйонні прибутки організаторам.

Широка мережа та великі обороти

Згідно з даними слідства, на території області діяло близько 10 інтимних салонів, більшість з яких розташовувалися в центральній частині Львова. Загальний щомісячний обіг цієї мережі борделів сягав понад 16 мільйонів гривень, що свідчить про масштабність злочинного бізнесу.

Залучення неповнолітніх та молодих дівчат

Особливо тривожним є факт, що до секс-індустрії були залучені дівчата віком від 18 до 25 років, а в деяких випадках навіть неповнолітні особи. За попередніми даними, мережу обслуговували понад 200 дівчат, які опинилися під впливом злочинців.

Подальше розслідування та покарання винних

Наразі правоохоронці продовжують ретельне розслідування для встановлення всіх деталей злочинної діяльності та притягнення до відповідальності організаторів та причетних осіб. Експерти наголошують на необхідності суворого покарання для тих, хто наживався на експлуатації жінок та торгівлі людьми.