Один інгредієнт зробить тушковану капусту в рази ароматнішою: секрет досвідчених кулінарів
Що можна додати до тушкованої капусти
Ми розповідали про важливий момент у приготуванні холодцю. Тепер ділимось порадами, які допоможуть смачніше приготувати тушковану капусту.
Тушкована капуста — це не лише ситний та недорогий гарнір, але й джерело вітамінів та мікроелементів. Її готують у багатьох сім’ях, адже це проста та доступна страва. Однак, навіть таку звичну страву можна зробити ще смачнішою, додавши до неї декілька інгредієнтів. Розповідаємо про них разом із ProstoWay.
Що додати до тушкованої капусти?
- Томати/томатна паста — чудово поєднуються з капустою, роблячи її смак більш насиченим та цікавим.
- Гриби — можна використовувати як свіжі, так і заморожені. Вони додадуть капусті аромату та пікантності.
- Додайте трохи копченого м’яса, реберець або бекону, і смак тушкованої капусти стане зовсім іншим.
- Яблука — кислинка чудово контрастує з солодкуватим смаком капусти.
- Спеції та приправи. Крім традиційних солі та перцю, можна додати до тушкованої капусти лавровий лист, паприку, кмин, коріандр, мускатний горіх.
Секретний інгредієнт: кмин
Мелений кмин — це справжній секрет гарного смаку тушкованої капусти. Ця ароматна спеція підкреслить смак капусти та інших інгредієнтів, зробить страву більш насиченою та цікавою. Додайте до капусти лише дрібку кмину, і ви відчуєте різницю.
Не бійтеся експериментувати та додавати до цієї простої страви нові інгредієнти. Тушкована капуста може бути не лише ситною та корисною, але й дуже смачною. Також ми ділились лайфхаком для чищення варених яєць.