Розслідування вбивства маленької українки у Німеччині

Джерело: pb-news.info

Шокуюча звістка про вбивство 9-річної українки Валерії у Німеччині сколихнула громадськість. Дівчинка зникла 3 червня дорогою до школи, а через кілька днів її тіло було виявлене. Валерія з родиною переїхала до Німеччини в 2022 році, рятуючись від війни в Україні, але трагічно загинула в безпечній, як вважалося, країні.

Головні підозрювані у жахливому злочині

Поліція розглядає двох основних підозрюваних у вбивстві маленької Валерії. Першим є Андрій, уродженець Молдови та колишній партнер 33-річної матері дівчинки. У день зникнення він активно намагався зв’язатися з жінкою та вимагав зателефонувати. Другим підозрюваним є 50-річний біженець з України, який був сусідом сім’ї. Незадовго до трагедії Валерія повідомляла, що цей чоловік переслідував її. Він намагався завести стосунки з матір’ю дівчинки, але отримав відмову, після чого погрожував “зруйнувати їй життя”.

Розслідування та пошуки винних

Німецька поліція активно веде розслідування жахливого злочину. Однак наразі один з підозрюваних, український біженець, зник у невідомому напрямку. Правоохоронці не можуть його знайти, що ускладнює процес встановлення істини. Водночас вони ретельно збирають докази та свідчення, аби з’ясувати всі обставини справи та належним чином покарати вбивць безневинної дитини.

Реакція суспільства та вимоги справедливості

Резонансне вбивство 9-річної Валерії викликало хвилю обурення та співчуття в Німеччині та Україні. Громадськість вимагає ретельного розслідування та суворого покарання для винних у цьому жахливому злочині. Трагедія маленької дівчинки, яка втекла від війни, але загинула в мирній країні, розбурхала емоції та спонукала до дискусій про безпеку біженців та захист дітей.

Ми писали про це тут: У Німеччині маленька українка зникла дорогою до школи.