Злочинна діяльність під виглядом готельного бізнесу

Джерело: pb-news.info

На Закарпатті правоохоронні органи викрили злочинну схему, яку організував власник одного з місцевих готелів. Під прикриттям законної діяльності він налагодив канал для незаконної переправи людей через кордон зі Словаччиною.

Пошук “клієнтів” та їх розміщення

Використовуючи соціальні мережі, зловмисник активно шукав осіб, які бажали незаконно перетнути державний кордон. Після знаходження таких “клієнтів” він розміщував їх у власному готельному комплексі на Закарпатті. Таким чином, готель став своєрідним прихистком для порушників кордону.

Нелегальна переправа та хабарі

Наступним кроком у злочинній схемі було безпосереднє переправлення “клієнтів” через кордон. Організатор особисто вів їх до кордону зі Словаччиною, забезпечуючи незаконний перетин. За такі протиправні послуги він вимагав від кожного “клієнта” сплатити солідну суму – 8000 доларів США.

Затримання та повідомлення про підозру

Під час однієї з таких нелегальних операцій організатора та його “клієнта” було затримано спільними зусиллями прикордонників та поліції. Фігуранту справи вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним переправленням людей через державний кордон.

Читайте також Тиса забрала чергове життя: тривожна статистика потопельників.