Вершкові та соковиті: рецепт курячих котлет, які підкорять з першого “кусь”

Якщо ви хочете приготувати щось смачне та просте — пропонуємо рецепт вершкових курячих котлет.

Кожна господиня прагне готувати не лише смачні, а й корисні страви для своїх близьких. Курячі котлети – це класика домашньої кухні, яка завжди користується популярністю. також, пропонуємо рецепт котлет з нутом.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом неймовірно ніжних і соковитих курячих котлет, які просто тануть у роті. Ці котлети з курячого фаршу стануть справжньою окрасою вашого столу.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 білок яйця
  • 2 ст. л. вершків
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 1/2 пучка зелені петрушки
  • Панірувальні сухарі

Приготування:

  1. Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
  2. Додати цибулю до фаршу, розбити туди ж білок яйця, влити вершки, посолити, поперчити та добре перемішати.
  3. Зелень петрушки дрібно нарізати та додати до фаршу.
  4. З фаршу сформувати котлети.
  5. Обваляти котлети в панірувальних сухарях.
  6. Викласти котлети на деко, застелене пергаментним папером.
  7. Випікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин.

Також ми розповідали, які поширені поради щодо приготування шашлику є шкідливими. Також, пропонуємо простий рецепт пасти з шинкою та цукіні.

Джерело