Відважна 84-річна бабуся з Харкова ремонтує ями на дорогах Хмельницького

У соціальних мережах набула популярності історія про літню жінку на ім’я Ася Михайлівна, яка майже щодня закладає ями на дорогах Хмельницького. Незважаючи на свій поважний вік, 84-річна пенсіонерка, яка нещодавно переїхала з Харкова, взяла на себе цю працю та своєрідним чином допомагає місцевим водіям.

Незвичайне хобі

Ася Михайлівна збирає камінці різного розміру та пісок по всьому Південно-Західному району міста Хмельницького. Потім цим матеріалом вона ремонтує дороги, закладаючи ними ями на проїжджій частині. Жінка каже, що це її хобі, яким вона займалася ще у рідному Харкові, а тепер продовжує у Хмельницькому.

Подяка від водіїв

За свою працю Ася Михайлівна отримує подяки від місцевих водіїв. Деякі навіть віддячують їй грошима за те, що вона допомагає зробити дороги безпечнішими для пересування. Проте сама жінка переживає, коли хмельничани ставлять її у приклад комунальникам та чиновникам, які мають офіційно займатися ремонтом доріг.

Посилання на відео з бабусею тут.

Незламний дух та турбота

Історія Асі Михайлівни вражає своєю незвичністю та демонструє, що вік не є перешкодою для того, щоб робити добрі справи та піклуватися про своє місто. Її незламний дух та турбота про безпеку водіїв заслуговують на захоплення та повагу.

Перегляньте також: Найгучніші скандали з розкішним життям українських посадовців під час війни.